Business Innovatie

Geselecteerde links naar referenties over business innovatie met een korte samenvatting. Is u iets opgevallen over business innovatie? Laat het ons weten!

April, 2015

http://www.morguefile.com/archive/display/921351

Acht kenmerken die innovatiesuccess voorspellen

Bron: McKinsey Quarterly

McKinsey & Company hebben onderzoek gedaan naar de innovatie praktijk van 2500 CEO's over de wereld. Het levert een bijzonder nuttige tabel van 8 kenmerken die in meer of mindere mate aanwezig zijn in bedrijven die bovengemiddeld presteren in hun proces, product of business-model innovatie.

Ga naar McKinsey Quarterly publicatie

Mei, 2015

http://www.morguefile.com/archive/display/930705

Na meer dan 100 jaar wordt HRM anders. Toch?

Bron: Fast Company

In de USA is de eerste P&O afdeling opgezet in 1901, meer dan 100 jaar geleden. En sindsdien is de rol van HRM drastisch veranders, en gaat die die komende jaren naar verwachting weer een grote verandering door. Is er een rol weggelegd voor HRM om met nieuwe technologie HRM data in te zetten voor het ondersteunen van business strategie en resultaten?

Lees de Fast Company publicatie

Mei 2015

http://www.morguefile.com/archive/display/32060

Gebrek aan ondernemingsvaardigheden ondermijnt groei Engels MKB

Bron: Warwick Business School

In een studie waarin 2500 MKB bedrijven betrokken waren, elk met 5 tot 250 werknemers is gekeken wat de belangrijkste voorspellende factor is voor positief bedrijfsrendement. Dat blijkt met name ondernemingsvaardigheden te zijn, die op hun beurt sterk gerelateerd lijken met strategisch management en een goede HRM uitvoering.

Read More

Innovatienieuws

Wij maken elk kwartaal een overzicht van de meest opzienbarende ontwikkelingen op het gebied van innovatie en delen dat met onze klanten en relaties via email

Wij plaatsen u graag op de lijst om deze nieuwsbrief te ontvangen. En we horen graag van u wanneer u iets opvalt dat van wij in de nieuwsbrief op kunnen nemen. Uiteraard kunt u zich net zo makkelijk afmelden als dat u zich hieronder kunt aanmelden. Wij achten uw privacy uiterst belangrijk. U kunt zich ten alle tijde afmelden.